Beneška nostalgija, dobrodelni gala plesni dogodek

Kako predstaviti zgodovino, očarljivost in neverjetno kulturno dediščino enega najlepših mest na svetu? Kako gledalcem prikazati veselje pesmi gondoljerjev ali pa grozovito črno smrt? Kako bi gledalci lahko to videli, začutili in celo doživeli? In kako ob tem podariti tudi nekaj malega ljudem v stiski?

Commedia d'arte

Commedia dell’arte

Beneška nostalgija − Nostalgia Veneziana je dogodek, ki gledalce popelje na gledališko, glasbeno in plesno popotovanje po ozkih beneških uličicah, bogatih domovih in živahnih trgih, ob tem pa jim predstavi beneške najslavnejše prebivalce. Zapojte skupaj z gondoljerji, izmislite si kakšno vragolijo s Harlekinom in uživajte v veličastnosti beneškega karnevala. Prepustite se čarobnosti plavajočega mesta v enem samem večeru. Dobrodošli v Benetkah!

Palazzo Ducale

Doževa palača

Dobrodelni gala plesni dogodek Beneška nostalgija − Nostalgia Veneziana se bo odvijal še zadnjič v Sloveniji 28. novembra v dvorani Union v Ljubljani, nato pa se bo preselil v London.

Ne zamudite te enkratne priložnosti in se nam pridružite, ko bomo pomagali drugim, obenem pa preživeli čaroben večer v družbi najboljših plesalcev, glasbenikov in igralcev ter se razvajali z dobrotami izpod prstov priznanega kuharskega mojstra.

Vstopnice so na voljo tukaj: www.ltdance.eu/beneska-nostalgija/nakup-vstopnic/

Viva Venezia!